Du använder en föråldrad webbläsare. För en snabbare och stabilare upplevelse rekommenderar vi att ni uppgraderar den.

Hundtrim och Behandlingar

Ralf på Gosenos hundtrim
Välkommna till Gosenos Hundtrim

På vårat hundtrim hjälper vi till med flera olika behandlingar och klipptjänster för din hund.
Vi utför även trim-förberedande valpbehandlingar för att ge din lilla valp en inre trygghet av att få pälsbehandlingar, kloklipp och andra behandlingar i framtiden.

Det är många som frågar ifall det går bra att följa med upp i trimmet under behandlingen.
Eftersom det många gånger ökar hundens stress och skaderisk samt gör att hunden vill vara hos husse/matte hellre än hos personalen så vill vi inte att ägarna är med under behandlingarna.

Ring och boka tid på telefonnummer: 08-122 09 446

Eller kontakta oss genom vårat KONTAKTFORMULÄR

Våra hundklipp & behandlingar

Hund trim & klippning

Klipp & Trim

Vi erbjuder klipp och trim tjänster för din hund. Att behandla och vårda pälsen är otroligt viktigt. Vi löser och reder ut tovor och klipper din hunds klor.

590:- /tim

Läs mera
Hund tvätt & fön

Tvätt & Fön

Att hålla sin hunds päls ren och torr är A och O för hundens välbefinnande. En hund bör badas med jämna mellanrum både för huden och pälsen ska må bra. Vi tvättar din hund noggrant samt fön-torkar pälsen så den blir ordentligt torr.

490:- /tim

Läs mera
Valpförberedande behandlingar

Valpförberedande

Vi hjälper din valp att få hanteringsvana. Det är väldigt värdefullt att du vänjer din hund från tidig ålder att bli hanterad, kloklippt samt badad utav andra. Detta sker i lugn takt och med mycket belöning så att din valp ska känna sig trygg.

450:- /tillfälle

Läs mera

Inför ditt besök

Innan vi kan påbörja en behandling ska din hund vara rastad.
Tänk på att Vissa hundar tar längre tid att behandla än andra, detta kan bero på hundens hanteringsvana, tidigare pälsskötsel, storlek samt pälsens längd.

Vid bokning vill vi att du uppger vad din hund är för ras och hur gammal den är samt ifall det finns några sjukdomar eller allergier vi bör känna till.
Därefter går vi igenom vilka specifika önskemål du har angående den behandling du har bokat hos oss.

Vi behandlar inte hundar som är i eller nyss har varit i löpperiod!
Alla våra behandlingar sker på hundens villkor, märker vi att hunden inte mår bra, är stressad, rädd så avbryter vi behandlingen och kontaktar ägaren.

Alla hundar trivs inte med att bli behandlade och det är något vi respekterar! Det viktigaste för oss är att ni och er hund ska känna er trygga! Avbokning sker minst 48 Tim innan avtalad tid, vid sen avbokning eller uteblivet besök debiteras kunden full avgift.